Sunday, February 21, 2010

A night out

My family came by our house last night. My dad misses Hariz I guess. :P ala.. aloq staq dengan Penang bukan jauh pon. Boleh dikatakan every week la my family drop by our house. and another reason of course la to shop! :)

We went out a bit late to Queensbay. I brought Hariz along eventho 8 pm is his bed time :P but as usual, he was such a sport. Tu yang boleh bawak dia jalan-jalan dah skarang and this will be he's 2nd time keluar malam (picnic kat rumah tu counts ke? ):P

My baby sis ni kuat makan. Tapi cikeding and she loves to makan nasik. So we went to the Chicken Rice shop. Siap makan dengan tangan tuu.. punyer la laparr... :P

When we were almost done with our dinner, Hariz pon bangun. Pastu buat mata terbeliak bila nak amik gambar dia .



Hariz ni lama2 duduk dalam stroller dier jadik bosan kot. Merengek-rengek. That's when the carrier came in handy. Slalu nyer my hubby yg carry Hariz tapi my hubby stay umah that night. I carried Hariz sampai dier tertido. Sangat lah berat budak ni. Lenguh jugak la pinggang. huhuhu.. But lama-lama ok sket. Awal2 je kot rasa lenguh :P



I tried to give him pacifier tapi dia akan tolak2 ngn lidah dier. He'd prefer tangan dia instead. See the pic? Kalau boleh dia nak masukkan the whole fist dalam mulut dia :P

7 comments:

Mrs. Amie said...

babe, kalau u turun KL, jom hang out together! hik

::Ida:: said...

heyy!!! i'd love too!!im coming down this May tau.. mom n baby expo punya pasal laa :P jom p!!

kowneysa said...

confirm eh babe..pls peruntukkan masa utk kitorg eh..jgn dok sebuk bershopping jer..

::Ida:: said...

hahaha.. komfom dahh.. 7th - 9th will be in KL. IKEA, here i come bebeh!!! :P

kowneysa said...

IKEA jer dia igt..kengkwan ni tk igt lansung..aku pun nk kena saving ni..sure terpengaruh ngan hang shopping nnati...hahahahah

::Ida:: said...

hahaha.. alaa.. korang aku ingat selalu... IKEA ni je kadang2 :P.. hahaa... simpan duit.. time aku dtg je shopping :P

Mrs. Amie said...

babe, e-mail me ur hp numbr.. kita gi sama2 la expo tuh!