Wednesday, February 24, 2010

Tomorrow is our big day!!

It's moving day!! Banyak giler tak hengat barang-barang nak pindah. Tak tau cukup ke tak 3 tonne lorry. So guys, I won't be blogging for time being until we're settle with our new home. Ada banyak nak blog sebenarnyer like this afternoon my collegue and I had a 8 course meal lunch at Equtorial Hotel. Nak upload pics pon, mouse semua dah simpan. Malas nak pakai touchpad (mmg malas tahap cipan) :P

It's only 9.50pm and I am ready for bed. Tomorrow is a big day! Kena bangun awal! Good night! Muax muax!

5 comments:

Mrs. Amie said...

oh! new home...best... nak cri rumah bwh 500k kat KL pun terkial2.. poor m ;)

Ainul said...

best nyer moving to new home. i pun tgh tggu lawyer settle kan hal umah i. InsyaALLAH this year dpt la.tak sabonyer :)

Shukri said...

tgh tggu update.. sure ada pic rumah baruu.. kan iDa?

::Ida:: said...

amie : finally dpt setel own home.. home sweet home.. :)
ainul : u beli umah kat mane tu? bab nak setel b4 duduk ni mmg tension kan? nk tunggu punya la lamaa..sabo je laa..
shukri : heheh.. of cozz..:P nnti yer dah hias2 bagai baru i post the photos ekkk :D

Ainul said...

ida, ainul beli umah kt shah alam.mahal la umah kt area ni.saya selalu p outstation penang..tp skrg tak leh la selalu.