Wednesday, May 19, 2010

Lo and behold the massive collections of...

..my scarves!!!! :P

I got a little bit of free time last Sunday and decided to resume (yes resume because terstop sekejap due to certain things yang lebih penting like Hariz! :P) arranging my scarves collections to the new scarves hangers bought from IKEA during our last trip there.

I bought 2 of the holders and macam tak cukup! I divided into 2 parts. 1 for Tie Racks and plain scarves/shawls and another one is for patterned shawls.

 {TR collections}

I usually wear TR scarves (prefarably sateen) to work only and on special occasions. why? because malas nak berpin-pin :P Kalau pakai shawl tu, lilit je. :)

While I was busy with my little project, wan looked after Hariz and later, he too got a little project of himself.


 Paiting the stool :P
Yes I must admit, he is quite a handyman. Stool yang dah cantek tu pon, still nak paint. Takpela as long as dia gembira :)

14 comments:

Mawar said...

waaaahhh ida suka la tengok collection u. i suka tengok org pandai pakai shawl ni. tapi kalau sendiri pakai rasa pelik je..

p!nkerton said...

nice collection!
(women can never get enuff of these kan hehe..)

::Ida:: said...

mawar : hehehe... ala. u try je. i pon dulu rase pelik gak. tapilama2 mcm dh biasa lak :P

pinkerton : sooo trueeee.. dont forget shoesss... and hanbagssss :P

aNnAsUe'G said...

ade shawl kite yg sama! hihi.
yup, i pon mcm nak kene beli lg 1 je hanger tu. tak cukup. ;p

ICA said...

ida, again nice pictures...how do you make em turn out that way?

~suNshiNe~ said...

banyaknyerrr collection...
nice..

::Ida:: said...

sujie : really? mana? mana?

ica : takde special pon. i just use 50mm f1.8 lens. its gives a very nice blur effect (bokeh) :)

sunshine : hi! hehehe.. thanks! :)

mar!ahaf!z said...

:) suke ur collections. mine's scattered .. drawer ada, hang ada, dalam paperbag ada.. haha..

aNnAsUe'G said...

yg salah satu pattern shawl belang2 kaler purple,light green,red,white tu! ;)

::Ida:: said...

maria : hohoho.. i pon same jugak b4! tu sbb dah beli hanger kena la kemas kann :P

sujie : oo..haha.. cantek kan dat one? fits with everything! ;)

miralatiff said...

Banyak nyer your shawl!! Mira rase if mira keje in the office mesti rajin membeli shawl sebab harus la matching dengan baju kan..As for now mira pegi keje pon pakai t-shirt jer..hehhe

::Ida:: said...

hehehe.. tu la.. jimat duitt apaaa.. :D

Anonymous said...

kak, can u give me the link to the satin shawls u bought?usually satin plain je. susahla nk jumpa corak2..

::Ida:: said...

salam anon :)
most of my scarves tu beli di sini http://londondeals-tierack.blogspot.com/ tapi bukan shawls yer. its tudung 4 segi :)