Friday, February 19, 2010

A surprise in the mail!!!

I admit that I am a big fan of IKEA. I love spending time strolling around IKEA even when I have nothing to buy. The way they put everything on display  inspire me and always give me ideas on how to decorate my spaces. 

I penah asked my sis to 'borrow' the catalogue tapi slalu dah habis. This is crucial especially I'm moving out soon! but I guess, this year, the year of the tiger, luck is on my side.

My dear friend , Nurul, mail a copy to me and I just received it today! You have no idea how excited I was! I even read the catalogue while expressing my milk! :P

 
 

I think catalogue ni akan lunyai tak lama lagi :P

Thank you so much Mrs. Fird!!I loveee youu!!!! :D

9 comments:

reena said...

Suka tgk katalog IKEA pastu berangan.. :p

::Ida:: said...

hahaha.. betol2.. mcm deco utk bilik tido, feeling2 bilik tu kita punyer :P

donarose said...

Haha. sama lah Ida. suka tengok2 katalog ikea. masa pregnant dulu siap mengidam barang2 ikea.

d.O.n.A.t said...

last saturday baru pegi IKEA.. then kat sana terus berangan macam rumah sendiri..
i kebas my bro punye IKEA catalogue.. sampai skg dia tatau katalog tu ada kt i..hihi

::Ida:: said...

donarose : OMG me too!! time pregnant tu dok mengidam nk p ikea. naper la diaorg tak buat IKEA kat Penang :P

d.O.n.A.t : lol.. mmg kalau nak berangan wajib ikea laaa :P

kowneysa said...

awat tk minta kami? kami pun ada katalog tu..hehehehe
tk sempat nk hias umah lagi sebab umah sewa ni mcm tkder mood sgt nk decorate..

::Ida:: said...

hahaha.. hangpa mau ka bagi aku :P nnti aku dtg nk borong kat ikea nih.. siap nk pinjam mpv bapak aku :P

kowneysa said...

fuyyoo..mmg dasat..nasib tk sewa satu lori bawa mai..
alah..setakat ikea pya catalog..kami tk perlu itu semua..hari2 bley gi tgk live la..

::Ida:: said...

ingat nak bawak lori tapi sbb ada hariz kan... kesian plak kat dia :P