Thursday, March 25, 2010

I found it! :D

Hi guys! How do you like my new look? The blog i mean :)
I managed to find some time last night to do the make over..
because yang previous one tu macam something not right je...
Then I found peace in this one... heeeee...

* owh.. i still haven't blog about my housewarming yet. yikes!

17 comments:

Mrs. Amie said...

I mcm suka yg lama tuh! hahaha.. fancy sket.. maybe sbb i nie mmg suka fancy2 things! hihihihi

::Ida:: said...

oo yeke? hehehe.. coz i rasa mcm too much pulak :P

aNnAsUe'G said...

lawa la header! tergoda i. aww~ ;D

reena said...

I like this one!

::Ida:: said...

suegie : hehehe... tankiuuuu...!!!

reena : mee too!!! :D dah tak tukar dah kot for now. :P

faizah said...

hai, ida. selamat berkenalan.

blogwalking yesterday and terjumpa this blog. anyway nice blog! cantek!

Lea Shmea said...

cantik la dear. me likey! <3

::Ida:: said...

thank lea!!! :D me likey too! heheh.. dari tadik i dok tengok header tu... :P

~Erna~ said...

Salam kenal.

Ehehhh silent reader blog k.ida ni,suka tgk cute hariz.Header tu cantik tp lg suka background lama sbb ada diamond2 tu,lgpn yg lama tu nmpak color hijau dia menyerlah :)Mintak permission link blog..

::Ida:: said...

hi ernaa...

welkam! n sila lah link :)
tu la.. ingat nak revamp sket background die bagi meriah sket... jap naaa tengah dok godek2 :D

n thank u for dropping by ;)

d.O.n.A.t said...

hi ida..

macam mana buat header tu? cantik la..

kowneysa said...

how to make dat header tk nampak mcm tampal jer? yg aku try buat tu aku put photo tapi mcm bila enlarge nampak sangat mcm paste..huhuhuhuhu

::Ida:: said...

donat : yang ini sudah siap cuma insert gambar je.. i cant remember the link tho. memang cantek and its free! :D tapi kalau u suka xplore, u can try this link.

http://www.shabbyprincess.com/downloads.asp

you download set2 tu (mana2 yg u berkenan), pastu u edit la sendiri guna photoshop ;)

kown : aku rasa hang punya pixel ni tak kena ni.. dier kecik sangat then bila letak jadik pecah... camna aku nak habaq tahh..

Shareen Mohd Saleh said...

nice new layout ^___^

::Ida:: said...

thanks shareen! tak complete lagi tu :P

d.O.n.A.t said...

thanks ida. i nak buat header baru tp malas nak buat from scratch.. nak edit yg ada je..
nway thanx..

::Ida:: said...

hehehe ok sure.. if u want more, just click on my right sidebar yg i tulis where i get my blog makeover tu.. :)