Tuesday, August 31, 2010

Sale is back!


Hi ladies!
I've got few stuff to let go..
Really need to declutter my over-flown closet
Feel free to have a look!!

4 comments:

kowneysa said...

hari tuh kata banyak free stuff tu give away.. i thought for free..;p
ha..awat hari tuh sms tya balik ka pastu senyap ja?

::Ida:: said...

hahaha.. belom lagi ler..
yg nak give away tu soon :P

aku balik aritu..
ingat nak ajak p pasific...
aku nak beli baju raya...
last2 aku p sorang jaa...
dapat la jugak baju setelah 2 jam tawaf pasific tu.. huhuhuu

kowneysa said...

la..awat tk habaq..aku pi pacific gak ptg tuh..masa ang sms tu tgh dizzy lagi sebab kami bertolak pukul 3 pagi..nk sahur kat LCCT..
tp cantik2 kan baju kat Pacific..cuma aku nk usyar kat sini dulu..;)
ang beli kaftan ka? kat butik azie tu cantik kan?

::Ida:: said...

aku p awai.. kol 11 kot.. tu pon dah jem org beratur nak parking.
hariz wan jaga kat umah. tu yg aku rasa better p sendiri..

aku beli baju kurung modern je..
tengak gak kaftan kat azie tu.. cantek beb.. lama gak aku dok pusing2 kat situ.. tapi yg kurang berkenan lengan dier yg menggelebeh tu.. mcm tak sesuai je untuk aku yg nk bawak hariz lagi ni.. huhuhuu