Friday, January 8, 2010

Sporty Hariz

Ever since I started working, boleh dikatakan every morning memang tak sempat nak breakfast at home. Yerla bangun tido, kena bagi susu kat Hariz dulu, lap-lap sket badan dia, siapkan susu dia, baju dia untuk hantar to nursery. When everything's ready, it's already 815am. Get myself ready for work took me 15minutes je everyday.

But today, I had plenty of time before going to work because Hariz sangat lah baik. Bangun je tido, tak menangis pon. Main-main dengan dia kejap, then put him on his Playgym, dia main situ sorang-sorang while I went to take a bath, solat etc.

So today I had half boiled egg for breakfast. Well egg yang almost masak actually :P Dah lama tak makan camni. Selalunyer makan cereal jer sebab cepat, and I managed to prepare a sandwich for Wan.

Since woke up at 630am until 8am, Hariz still dok main-main lagi. Tiap-tiap hari macam ni kan best. Senang keje mama :P

Hariz masyuk main dengan toys dia

6 comments:

Sue said...

salam

just nk tanya if u interested. Kutu medela freestyle selama 6bulan. bole refer blog my fren : www.letgoproduct.blogspot.com

tq

::Ida:: said...

Hi sue! Thank you for your recommendation! memang tengah mencari Breastpump Medela ni! ;)

kowneysa said...

melecur tk tangan rebus telur? hahahahaha ;p

::Ida:: said...

@kowneysa : hampeh hang. hang ingat lagi ka? lol. tak pakai dah bekas tu. rebus atas dapur je :P

donarose said...

hariz baik.

sheraz pun pagi2 x buat hal. dia tunggu jer ayah bunda dia bersiap :)

::Ida:: said...

donarose : since entering month 3 ni dier jadik baik.. hehe