Monday, November 1, 2010

Header makeover for Hunneysa

This is a longgg over due design that I've been procrastinating to do (because she's my best friend) :P
Hahah.. takpe.. kawan-kawan lambat-lambat je buat :P

She wanted a vintage header with few photos of hers . To tell you the truth, you need a good mood and a nice environment to come up with a design. Or else, satu pon tak jadik. HUhuhu.


I throw in a matching background for her to blend well with the header.
So k'own, I hope you enjoy your new 'look' :)

9 comments:

kowneysa said...

YES darling..i love it and thank you so much for wasting your precious time on my blog..nanti aku belanja ang pasemboq..;p
cuti raya haji ni aku cuti seminggu..nak round penang..hehehehe

aNnAsUe'G said...

cantikkkk! ;D

*Idina* said...

Cantik!! The soft pink colour really accentuates feminineness~ Uuuu~

Me nak jugak, bolehkah? hehe~ (for a price of course ;) )

rizaros said...

a'ah me pun nak jgak... kak buat gna apa?? ajar lah skit :P

ZAFIRAH HANIS said...

ya allah cantiknya sis!
I've been wanting to change the look of my blog since forever!
wishing u could help me tho... willing to pay as much as u want... plsss :))

miralatiff said...

Cantik..Ida, hang memang berbakat la bab design2 ni noooo...

::Ida:: said...

kown : hehehe.. sorry kown.. org penang tak makan pasemboq ni.. tourist jee makan :P
woh lama nya hang cuti!!! best gilaaa uhuhuhu..
okeh sila2 mai.. kali ni hg plak mai masak umah aku.. kuikuikuikui :P

sujie : thanks!!!sujie!! :D

idina : *breathe in*ready kah nak amik order ni?? hehehe.. ok ok.. nnti ida dah ready nk amik order akan diumumkan kay :D

tu la sbb masa tak menentu nak buat. kalau ada masa, cepat je siap, kalau takde.. berbulan2 mau siap. huhuhu..

rizaros : hehehe. pakai photoshop je.. rizal boleh ajarr :D

zafirah hanis : really? as much as u can?? in that case, rm10,000 for a header?? i really need the money to buy me handbagss.. shoessss.. :P

hehehe.. insyallah. when im ready i'll let u knw k? tu la mcm tak berani takut tak meet the promise.. huhuhu

mira : hehehehe.. thank you!!! *blow nails*

kowneysa said...

eleh..eksyen tk makan pasemboq..
ke mmg tk penah makan? ;p

alryte..ang nk aku masak apa? nanti aku pi ajak pieja ka..dia tk penah pi umah ang lagi..

::Ida:: said...

kown : hehe.. aku mmg tak berape suke ler.. huhuhu.. tapi wan suka! hahaha..

orait!!! ajak je ! the more the merrier!! :D